Print deze pagina

Nieuwsarchief

04-06-2014

tv uitzending 14 juni


Wij ontvingen van de EO een reminder voor de uitzending van 14 juni 2014 waarin de opnames van 6 juli 2013 zullen worden getoond. Allemaal kijken: zaterdag 14 juni, Nederland 2 om 20.25 uur.
Ingezonden door: ulrum1834

Het is al weer een hele tijd geleden dat wij contact met elkaar hadden over een van de opnamedagen van GOD IN DE LAGE LANDEN, serie IV, over 200 JAAR KONINKRIJK. Het doet mij een genoegen jullie (nogmaals) te laten weten dat de serie binnenkort uitgezonden wordt:

 Nieuw seizoen God in de Lage Landen duikt in geschiedenis 200 jaar Koninkrijk

 

God in de Lage Landen, vanaf 14 juni, 20.25 uur, Nederland 2

 “Zo waarlijk helpe mij God almachtig!”. Bekende woorden, die ook koning Willem-Alexander uitsprak bij zijn inhuldiging. Naar aanleiding van de viering van ‘200 jaar Koninkrijk’ presenteert Ernst Daniël Smid vier nieuwe afleveringen van ‘God in de Lage Landen’. Dit keer met kleurrijke verhalen over onze vorsten en vorstinnen en hun tegenspelers. Het Koninkrijk der Nederlanden begint in een periode waarin de meeste vorsten juist hun macht zien afbrokkelen. Er zijn conflicten tussen het staatshoofd, de macht van het volk en de invloed van de kerk. Kortom, “God, Nederland en Oranje” – wat stelt dat drievoudige snoer eigenlijk voor in 200 jaar Koninkrijk?

 

 AFLEVERINGEN:

Oranje aan de macht (14 juni)

Het volk aan de macht (21 juni)

Een vrouw aan de macht (28 juni)

God, Nederland en Oranje? (5 juli)

 De aflevering waaraan jullie hebben meegewerkt is Oranje aan de macht (14 juni, 20.25 uur, Nederland 2)

 

Wij hopen natuurlijk dat jullie met veel plezier naar de aflevering zullen kijken en ook met net zoveel plezier op de samenwerking terugkijken als wij.

Nogmaals veel dank voor jullie bijdrage aan de serie, wie weet spreken wij elkaar in de toekomst nog eens, dat zou leuk zijn.

Vriendelijke groet!

 

Fenneke de Graaf

Producer God In De Lage Landen | Adieu God? | De Kist (EO)Vorige pagina: Nieuws Volgende pagina: Agenda