Print deze pagina

Nieuws

19-11-2013

tv opnames


Bekijk hier de documentaire en interviews van de EO. Deze beelden komen niet op TV.
Ingezonden door: ulrum1834

Op 6 juli 2013 zijn er door de EO opnames gemaakt voor het tv-programma God in de Lage Landen. Leek het er eerder op dat in januari 2014 een en ander zou worden uitgezonden, inmiddels hebben we bericht gekregen dat het programma (pas) in juni 2014 op tv te zien zal zijn. Nog even geduld dus.

Ook is duidelijk geworden dat de opnames die van de stichting zijn gemaakt (interviews) niet in het programma zullen worden verwerkt. Het programma is ingekort van 30 naar 25 minuten waardoor dit onderdeel moest komen te vervallen. Gelukkig hebben we wel een dvd gekregen van die opnames. Het item mogen we op onze website plaatsen, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Op de beelden van de andere opnames die dag moeten we dus nog tot juni 2014 wachten.

En inmiddels heeft ook de NOS interesse getoond. Zij komen op 19 november 2013 tv- opnames maken. Overigens niet zo groots als het op 6 juli ging. Alleen een aantal soldaten zijn nodig. De uitzending van die opnames zal naar het lijkt in april/mei 2014 zijn.

 

 Vorige pagina: Home Volgende pagina: Nieuwsarchief