Print deze pagina

Nieuwsarchief

22-04-2012

Wegafsluitingen 7-7-2012


De gehele oude kern van Ulrum wordt autovrij. Ook wordt de Buitensingel afgesloten.
Ingezonden door: ulrum1834

Parkeren

De gehele oude kern van Ulrum wordt autovrij. Ook wordt de Buitensingel afgesloten.

De autovrije zone omhelst de straten Scholtestraat, Kerkpad, H.de Cockstraat, Kerkstraat, Brugweg, Snakkeburen, Trekweg tot ingang park en Marktstraat.

Voor de ringsteekwedstrijd worden ook de Asingastraat (wz) en Borgweg (voor Asingahof) afgesloten voor het verkeer. Bewoners daar mogen hun auto op hun eigen terrein laten staan. Moet u die dag weg met uw auto, parkeert u dan elders zodat u niet over het parcours hoeft.

Dit geldt ook voor de bewoners van De Fuik, Borgstee, Louten, Nieuwstraat en de Trekweg vanaf Asingaheerd tot de brug (Singel). Deze straten gelden echter ook als parkeerruimte voor deelnemers van de ambachtenmarkt.   

Bewoners van de oude kern parkeren hun auto’s op Louten en Ceres. Mogelijk ook op het terrein van de gebroeders Vd Veen of boerderij Bouma. Dat is niet bedoeld voor bezoekers!  

De Nieuwstraat (terrein Bakker Ulrum) is aangewezen als parkeerplaats voor gehandicapten. De ingang is vanaf Louten.

Om de vele auto’s met aanhangers voor koetsen en paarden van Rijden en Glijden te kunnen plaatsen wordt de Buitensingel afgezet. De doorgaande weg voor het verkeer loopt daarom op 7 juli over de Singel.

De leden van Winnetou parkeren bij de manege en zonodig elders aan de Trekweg.

 

Waar kunt u als bezoeker parkeren?

Alle straten noordelijk van de doorlopende route Elensterweg, Noorderstraat en Leensterweg kunnen worden gebruikt om te parkeren. Hier gelden de normale verkeersregels. Dit geldt ook voor de 3 genoemde wegen waarbij wordt opgemerkt dat buurtvereniging Noorderstraat graag zou zien dat u hun straatversiering “zichtbaar” houdt.

Ook in de straten ten oosten van verzorgingstehuis Asingahof kunt u parkeren.

Parkeert u a.u.b. niet op het parcours van de ringsteekwedstrijd (Asingastraat en Borgweg).

Bovendien geldt; hou er rekening mee dat te allen tijde de hulpdiensten als brandweer en ambulance er langs moeten kunnen.


Vorige pagina: Nieuws Volgende pagina: Agenda